5/24/2007

Cicamace :)

Daaaaaaa!!!Usvojili smo dva mala mačeta :) Boravili su dva dana u jarku par ulica dalje.Suprug im je uz put dao nešto malo da jedu a kada je treći dan video da su još tamo otišao je sa Markom po njih i doveo ih kod dede.Marko je oduševljen pridošlicom i samo brine da li su jeli i pili vode i mleka.Kako ga je samo slatko gledati kao malog matorka brižnog i zabrinutog.Koliko samo odgovornosti u tom malom trogodišnjaku.Inače mačići su izgleda obe ženkice-jedna žuto-bela a druga je ona ružna kombinacija crna-braon-žuta ali verujem dok se malo odomaće i oporave da će biti lepa cica maca.
Juče sam Marka naučila da baca frizbu.Bili je smečno gledati ga koliko se trudi ali se na kraju trud isplatio-frizbi je leteo čitava dva metra :) Danas idemo da beremo višnje.U dedinoj bašti već ima skoro zrelih a momci su zapeli za kolačima tako da me sutra čeka spremanje istih.Moraću savladati strah i popeti se ponovo na merdevine da bi ih brala-pre dve godine sam aterirala sa dva metra visine,polomila granu za koju sam se uhvatila i srušila ceo red loze koja je bila ispred mene a koliko sam nagnječila prst od stiska trebalo bu je dobre četiri nedelje da prođe otok i modrina kao i bol pri savijanju.Napravila sam neviđenu štetu u bašti :(
Posao polako napreduje.Imam slikanih stvari ali film još nije ispucan tako da još nema slika

6 коментара:

Goce је рекао...

I ja sam danas dobila višanja, baš su ukusne! Obožavam mace i vjerujem kada se oporave da će biti jako lijepe!

Анониман је рекао...

Mace ne mogu biti ružne, pa ni u kojoj kombinaciji boja. Vidjet ćeš da je sve u njuškici. Bit će krasne, drage i vjerne životinje.

Sassy lady је рекао...

Danas sam se igrala baš sa tom ružnjikavom i prava je vatra od mačeta-sekunde nije imala mira dok je ova druga...pa rekla bih kao mala damica-umiljata i mazna :)

Анониман је рекао...

Vidim da ti spretnost nije jača strana - baš kao ni meni!
Ali jedva čekam nove slike tvojih radova!

incoknito је рекао...

samo da ti javim da sam prmjenila blog. sad sam na http://incoknito.blogspot.com

pozdrav od joop

Sassy lady је рекао...

Jeeee Joop upravo sam ostavila komentar tamo-da unaš da sam se obradovala kada sam uspela da otvorim iz prve :)