1/07/2008

Prvi ovogodišnji ;)

Weeee weeeee-evo me konačno :) Joj što sam se ulenjila i za pisanje i za ručne radove.....Valjda posle svih onih meseci heklanja me uhvatili,kako moja mama kaže,pundravi u guzici pa ne mogu da sastavim ni pola sata da mirno sedim i nešto radim.
Prvo i pre svega da svima čestitam Novu 2008-u godinu i poželim sve ono što bi sami sebi poželeli ;) Sa malim zakašnjenjem čestitam i Božićne praznike......
A šta sam radila dok me nije bilo.........hmm.....prvo sam završila svoju zelenu kapu koja i nije ispala tako loša ali kada sam je prvi put "prošetala" dobila sam komentar da sam smešna u njoj.Naravno,nisam je ponovo stavila na glavu :(

Photobucket

Zatim je na red došla jedna heklana kapa koju sam poklonila sestri povodom imendana..........

Photobucket

A ovo je bila glavna preokupacija mog sina i mene-pravili smo novogodišnje čestitke za užu familiju i bila je prava uživancija raditi sa njim.Zajedno smo ih osmišljavali,on je bio glavni za pravljenje stebrnih konfeti a kada je došlo vreme za ispisivanje sadržaja mališa je bio glavni za namenjivanje......
Evo da vidite kako su izgledale :)

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket

Jedino što sam još napravila ali nisam stigla da uslikam su rukavice koje idu u kompletu sa teget kapom sa narandžastim romboidima.Verovatno bi bile i uslikane da ih ponosni vlasnik nije hteo odmah navući na ruke i potom jesti tortu bez da ih skine ;)
Toliko od mene za sada.Sledeće imam u planu da napravim sebi kapu i šal od predivne roze vunice koju sam dobila od mog dragog muža...još uvek nisam odlučila kavi će da budu......no sve u svemu videćete ;)

6 коментара:

Анониман је рекао...

Bojana bas mi je drago da si se javila opet :) Bas sam juce gledala tvoj blog kad vidim nisi nista dugo pisala.
I super sto si postavila novih slika. Samo mi reci jesi ovo ti na slikama? Gledala sam tvoje slike prije al nikad te nisam vidjela izbliza.
Zelena kapa je super i super ti stoji! (predpostavljam da si ti ;) )

steva је рекао...

Ehehej hocu ja jednu kapu, stalno strikas i heklas za Ogija, ocu i ja malo, pa vodi kako je hladno, smrzle mi se usi bre!

DEA је рекао...

Ko kaže da si lijena????
Kape su odlične,i dobro ti stoje zašto ih ne bi nosila????A čestitke su mi perfektne,čestitke tebi i malom kreativcu!!!!
I naravno sve najbolje u 2008.!!!!

Sassy lady је рекао...

O pa hvala vam :)
Narandža-jeste ja sam na slikama i hvala na pozitivnim komentarima
Stevo-pa tako treba-javi da hoćeš majku mu vidiš da Ogi uvek naruči osmehom ;)
Dea-hvaaaalaaaa :)

Анониман је рекао...

to sam ja maca, samo ode preko stevinog naloga, nisam ni primetila!

Sassy lady је рекао...

He he još meni čudno da Steva komentariče ;)
Ja Maco još čekam vunicu ;)