6/07/2007

Ludo vreme...

...pa luda i ja.Nisam se ni okrenula pošteno od pranja novogodišnjih sudova a već došao jun.Hmmm...pola godine mi je prošlo u pletenju i heklanju.Taman sam pomislila kako ću sa ovim kačketićem koji dovršavam nekako i završiti sa heklanjem za druge i početi konačno kupaći kostim koji toliko dugo obećavam sebi kad hoćeš-prvo mi se jave oduševljeni poznanici koji su,eto baš jutros,videli šeširić koji sam radila na poklon nekom njihovom malom komšiji pa hoće za svog mališana jedan,a nešto kasnije i na forum mi se javila jedna ženica iz inostranstva,našla je način kako da se izbiznisujemo.Nekako mi i drago što se posao nastavlja jer više ne moram da se mnogo premišljam i preračunavam kada krećem u prodavnicu sa Markom.
Slika opet nema jer film još nije ispucan do kraja a koliko mi gori pod nogama da se već jednom urade slike izgleda da ću sledeće nedelje poraditi na tome ;)
Nikako da se nakanim da krenem da poberem one silne višnje kod tate u bašti.Sestra je odutala od njih ove godine jer je i njihova lepo rodila,tako da ću morati da uskoro poberem i pravim sok jer nemam dovoljno mesta u zamrzivaču da bi ih zamrzavalaza kasnije.Joj koliko sam samo volela da pravim voćne kolače sada me bukvalno štapom moraju terati za tako nešto.
Početkom nedelje sam se dala u pravljenje nakita,naravno heklanog.Napravila sam mami i svekrvi za rođendan po jednu ogrlicu,isti je model samo se razlikuju po bojama.Kombinovala sam heklane i drvene kuglice i prilično sam zadovoljna kako je sve na kraju ispalo.Slike naravno dolaze kada razvijem film

8 коментара:

heklica је рекао...

Jao, pa sto me mucis?! Sve tako sladis i kitis a nikako da postavis slike. Ne znam sta bih pre da vidim: kacket ili ogrlice! Pozuri s tim filmom :)))

Magrit је рекао...

Jao, i meni je zima prosla u pletenju i gledanju serija ! Poslije posla, naravno. Sad jedva da mogu dici dupe i otici u setnju ili voznju bicikla.

Sassy lady је рекао...

Misha mučim i samu sebe što hoću da već jednom da stavim slike da se ne hvalim u prazno.Evo konačno sam počela da heklam onaj "šerpa" plavi konac-biće šeširić za jednog malog bebanca od četiri meseca :)
Magrit o šetnjama mi ne pričaj-umorim se kao neka babuskera a dok dođem kući samo se spustim na kauč bez daha tc tc tc hihi

Анониман је рекао...

@misha - sve mi se čini da nam to namjerno radi, da se još malo krćkamo, mo mala djeca kad im obečaš nešto!!! :D

heklica је рекао...

@lorna doone - i meni se cini da je tako :))) A ja sam po nestrpljivosti gora od bilo kog deteta. Videla sam zimus na jednoj devojci heklani kacket i odlepila sam, jako dobro izgleda, tako da ne mogu da docekam.

Sassy lady је рекао...

Ja sam samu sebe impresionirala kačketom što sam uradila.U početku mi je glupo izgledao ali kada sam prišila lokomotivu i vagone gla sam da ga sebi stvim na glavu.Mošda i bih da nije tako mali ;)

incoknito је рекао...

e pa stvarno nas muchis bez slika. i sva ta pricha sa visnjama...sto bih se ja rado popela na to drvo...

Sassy lady је рекао...

Joj joop pa tamo ima tri drveta-dođi da biraš na koje hoćeš da se penješ hi hi