6/11/2007

Neeeeeee,neće majmun bananu ;)

Evo o čemu se radi-glupa za ovakve stvari kao i uvek tek posle 3-4 pogleda na blog moje drage Joop shvatim da mogu da se ubace baneri i stavi "svoje" zaglavlje ovde na blogger-u.Pošto mi zaglavlje nije bilo toliko bitno koliko me je kopkalo kako da stavim banere za blogove obratim se Joop za savet ali me ona (ljubim je) nije razumela tako da mi je objasnila kako se ubacuje slika gore ;) Naravno meni đavo nije dao mira pa sam se malo igrala u PhotoFiltre studiu i taaaadaaaaaaaaa-napravila zaglavlje.Ovo je sve išlo brzinski i bez mnogo zalaganja a kada budem imala malo više strpljenja napraviću nešto bolje :)
Konačno kratak odmor od šeširića.Malo pre sam završila ko zna koji po redu šeširić sa autićima i sada sam se bacila na heklanje tašne za sebe.Ništa spektakularno i ništa posebno.Nadam se samo da ću istrajati u nameri da je završim.
Malo sam se bavila kućnim poslovima i napravila džem od višanja a to ne bih ni uradila da mi moja draga prijateljica nije zalepila na čelo kesicu džem fixa i rekla-čitaj šta piše na poleđini i ne budi budala.Bio je plan da pravim sok od višanja ali ove nemoguće kišurine su stalno odgađale moje branje i sada višnje nisu nizašta.Kajsija u dvorištu je lepo rodila i već su skoro zrele-e od njih sam skuvala pekmez ali sam olakšala sebi pa sam to odradila u mikrotalasnoj.Sve je išlo tako lepo glatko da je ipak na kraju morao da mi se dogodi jedan maler-ne znam kako ali sam uspela da promašim teglu dok sam je punila i kašiku vrelog pekmeza sasula sebi na ruku-peče me-oči mi ispadaju.Sada ako moj dragi mužić bude imao prigovora na pekmez ima da mu sadržaj tegle bude na glavi umesto gela ;)
p.s.Banere i dalje ne umem da postavim-čekam Joop da mi objasni i to ;)

9 коментара:

drenka је рекао...

Pekmez u mikrotalasnoj? nisam dosad cula za to. Sigurno je puno lakse napraviti ga na ovaj nacin :)

Sassy lady је рекао...

Trebalo je 45 minuta.Nisam imala mnogo kajsija i dobila sam jednu punu teglu

incoknito је рекао...

sassy,
vidim da si prvu lekciju naucila :)
nesto ne ide slanje poruka preko foruma zato ti ovako odgovaram na drugo pitanje:
html code upisi u onaj donji veliki prostor. ne zaboravi da 'save changes'.
ako ti treba pomoc oko html coda, javi.

Goce је рекао...

Ja isto bolje volim pekmez od višanja , nego sok!

incoknito је рекао...

petica za lekciju br 2 :)

lorna doone је рекао...

Jako volim pekmez od marelica, pa ne žalim ni vremena ni ŽELINA u tom poslu. Rijetko te moje teglice dočekaju Božić... osim ako ih ne spremim, onakve male, za poklon! Gore svežem pokrov od karirane tkanine svilenom trakom... ko bi se bunio takvov poklonu?

Sassy lady је рекао...

Joop hvala na pohvali :)
Lorna svaka čast na strpljenju i vezivanju satenskih trakica :) Ja kada bih uradila tako nešto ne bih dala nikom da otvori teglicu.Kod nas je omiljeni pekmez od kajsija i šljiva i što ti kažeš ni jedna teglica ne dočeka božić :)

Nymph је рекао...

jooj, pekmez od marelica - koliko te treba potplatiti za jednu teglicu ;-)) inače, znam otprilike koliko peče kad tako nešto vrelo izliješ na ruku. Meni je prije nekoliko godina iskočio ajvar tijekom kuhanja iz zdjele. još imam ožiljak. Muž me zeza da je to zato što inače ne kuham zimnicu (tada sam pomagala mami) pa da me podsjeti ;-)

samba је рекао...

ja ovo ovdje još nisam skužila, pa se držim domene