5/11/2008

..........

Evo me kao što sam obećala sa dva nova kompleta.Bila sam malo vrednija u zadnje vreme što se tiče ručnog rada.Prošli su praznici,prošla "crvena slova" a ja sam,da budem iskrena,jedva to dočekala......
Ovo su kompleti koje sam spominjala......

Photobucket

Photobucket

I samo šeširići od istih......

Photobucket

Photobucket

Pošto sam imala lufta sa vremenom od zadnjeg poručenog posla do nabavke kovca za nastavak uradila sam još dva šeširića preko reda jer je bila ta sreća da sam imala boje koje mi trebaju ovde u Bečeju.......što je već stvarno velika slučajnost.........

Jedan ljubičasti "zvončić"......

Photobucket

I,sada kako nazvati.....kažu da je jagodica a ustvari je kajsija samo me ove cne tačkice malo zbunjuju....

Photobucket

A juče sam prokrstarila Novim Sadom u potrazi za koncem koji mi treba a i ne treba.......našla sam još jednu prodavnicu gde prodaju pamuk i vunicu i veeeoooma sam zadovoljna kupovinom....našla sam ama baš sve boje koje su mi potrebne a isto tako sam kupila i sebi za dušu.......mada poznajući sebe sve ću iskoristiti na sestrine curice ;-) Ponovila sam i mog zvrka sandalicama kojima je bio toliko oduševljen da smo se jedva objasnili da se u njima ne spava :) Prvo što je uradio kada je jutros ustao jeste da obuje svoje nove sandale i da isproba sve svoje manguparije i nestašluke u njima da vidi da li su funkcionalne ;-)
Toliko od mene za ovaj put.......pozdrav :)



12 коментара:

DEA је рекао...

Uvijek kad dođem na tvoj blog dobijem hrpu kompleksa!
Toliko me oduševljavaju tvoji radovi...i pokušam...ali nije ni upola tako lijepo...pa odustanem i to je to...

Lorna је рекао...

Moja Dea, ja više i ne komentiram... samo pozdrav ostavljam! :)))))

Buba је рекао...

Pozdrav za tebe Bojana,vec duze vreme gledam i pratim tvoj blog,a sve je pocelo sa gledanjem sesirica koji su se mojoj devojcici jako svideli,pa sam odlucila i ja njoj da napravim...moram priznati nije bilo lako ali sam uspela pa ovom prilikom da ti se zahvalim na onako dobrom tutorijalu,koji samo treba dobro pratiti i uspeh je zagarantovan!
Nego da te pitam jesi gledala konce u yumcu?Ja sam tamo kupila,a jako lepih imas i u st.george butiku,mada su malo skuplji...

Sassy lady је рекао...

Bubo,drago mi je da ti je poslo za rukom da napravis sesiric :)
Ja konac u 95% slucajeva uzimam u st.georgu u Novom Sadu jer imaju lep izbor boja ali su pomalo lenji u nabavci.Sto se Yumca tice nekada je postojala njihova radnja ovde u Beceju ali su je zatvorili...u Novom sadu nisam ni pokusala da je nadjem...hvala u svakom slucaju na informaciji :)

Buba је рекао...

pa yumcova radnja ti je tu blizu st.georga(ako mislimo na isti-u zeleznickoj)ides do kraja zeleznicke i lokal je tu na cosku u zgradi-nemos promasiti,a i jeftiniji su od st.georga.

Sassy lady је рекао...

Baš tu u Železničkoj i idem i hvala na informaciji,moraću da odem sledeći put.Sada zadnji put sam otkrila još jednu st.Georg radlju i taman dopunila ono što nisam našla u toj u Žrlezničkoj.Hvala još jednom :)

incoknito је рекао...

ti zeno kao masina!

Vera је рекао...

sts bi drugo rekla za tovje kapice. ti si tako kreativna osoba

narandza је рекао...

Bojana predivno kao i uvjek :)
Cekam nove radove sa nestrpljenjem :)

heklica је рекао...

Nisam ti bila na blogu neko vreme i baš sam se iznenadila kako si napredovala. Radovi su ti sve bolji i bolji. Ajd javi se pa da odemo na neku kafu kad budes dolazila.

Sassy lady је рекао...

Hvala drage,radim punom parom zato me nema ovde a kada napravim novi post imacu sta da pokazem....
Misha vazi,dolazila sam par puta na blic samo po konac i jurila nazad ali cu imati u planu jednu opusteniju poseti Novom sadu pa ti se javim :)

Goce је рекао...

Predivni šeširi! Radovi su ti jednostavno predivni!