3/25/2007

Hmmmm.....

Odvikla sam se da budem sama a danas sam sama. Malisa je kod bake jos od jutros,suprug "montira"auto za prodaju a ja ostala sam kuci da kuvam rucak i heklam.
A kada sam kod heklanja-ni to mi nesto ne ide od ruke.Jedan sesiric sam uradila za tri dana a ovaj tri dana pokusavam da potrefim sirinu za obim gleve-ili preteram ili ispadne preusko-lepo nece kako ja hocu.

4 коментара:

Анониман је рекао...

Ma ne zivciraj se, svakom se desi da sto puta nesto uradi, i 101. put da mu ne ide. Kad smo vec kod heklanja, da te utesim- ni meni danas ne ide nista od ruke. Tri puta sam parala dobro parce sesirica, i kad sam krenula cetvrti put, lupila sam sebe po prstima i bacila hekleraj! Izgleda da nam je takv dan (ooo, cuda?!?)

Sassy lady је рекао...

He he zeMska ti uvek zans da me nadjes pravim recima :)
Srecom krenulo mi je kao treba tako da svecano objavljujem da taj sesiric privodim kraju:)Ostalo je jos pet redova da napravim:)

narandza је рекао...

Ma svakom se desi :)
Ja sam oba Anjina sesirica parala po par puta, zbog obima glave...To mi uvjek najteze....nikad nemogu da odredim kad da pocnem da "spustam" rad.... to me uvjek zezne...Ali volim vise i da isparam nego da ispadne bezveze...
Al evo vidim, kazes da si ga skoro zavrsila! Jedva cekam da vidim slike :)Nego kako idu narudzbe? :)

Sassy lady је рекао...

Svi su hrabri na recima a niko ne prelazi na konkretno.Za sada imam narucenih pet-dva su gotova,da odradim jos ova tri pa saljem.U cetvrtak cu slikati pa ako me komp bude slusao uvece cu staviti slike sto uspem da zavrsim do tada